Nittorps IK

Referat: Toarpsalliansen G - Nittorps IK

Toarpsalliansen U - Nittorps IK 1-3 (0-1)
Vi gjorde en helt OK match igår mot ett storvuxet och fysiskt Nittorp.
Vi släpper tyvärr även denna match in ett baklängesmål i inledningen, vilket gör att vi får starta i uppförsbacke. Annars är första halvlek jämn, där vi emellanåt får se mycket fint spel från tjejerna. Vi skapar ett antal lägen för kvittering men den rätta beslutsamheten saknas och vi går till halvtidsvila i underläge.
Även andra halvlek startar med tryck från Nittorp. Vi hinner inte med att sätta press på motståndarna och dom kan utöka sin ledning via två mål till 0-3. Även denna halvlek är spelmässigt rätt jämn. Dock är det kanske Nittorp som skapar dom hetaste lägena, då vi inte riktigt klarar av att sätta dom avgörande passen. Men till slut funkar det. Ett långt inkast på mittplan av Alva, Thea vinner bollen och spelar till Felicia som skarvar den till en djupledsspringande Nora, som helt fri kan sätta den i mål. Skönt att få spräcka målnollan då det varit lite skralt dom senaste matcherna.
Bra kämpat idag och betydligt mycket mer spring i benen än senast. Vi ser fram emot nästa U-lagsmatch om ca 2 veckor.

ons 3 maj 2017, 19:00 Toarpsalliansen G - Nittorps IK 2 - 3
sön 18 jun 2017, 17:00 Nittorps IK - Toarpsalliansen G 3 - 3